Güncelleme: Saint Onii-san OVA 2 & Diabolik Lovers Bölüm 5


Merhaba Millet! Herkese İyi Bayramlar!

Günün anlam ve önemiyle alakasız olarak iki güncellemeyle geldik. Gerçi bizi buralarda pek takip eden yok ama takip edenlerimiz varsa (takip edenlere öpücükler) takipte kalmanızı ve bizi desteklemenizi istiyoruz.
Hepinize teşekkür ederiz ♥

Günün iki güncellemesinden biri Türkçe online izleme sitelerinde eksi puan alan fakat genel olarak ilgi çeken ve sevilen Saint Onii-san'ın 2. bölümü.

Animeyi izlerken çoğu izleyicinin (gördüğüm kadarıyla) inançlarıyla hareket edip yorum yaptığı aşikar. "Isa ve Buda'dan anime mi olurmuş." "Peygamberle dalga mı geçiyosunuz?" ve saire... 

Ama inançları bir kenara bırakıp tamamen mantığınızla yaklaştığınızda animenin ne kadar ilginç ve komik olduğunu göreceksiniz. Yorum yapmak gerekirse oldukça yaratıcı ve akla gelmeyen bir konusu var. "Ya şöyle olsaydı..." diye hayal kuranımız yok mudur hiç? İşte bu da onlardan biri.


Diğer bir güncellememiz isee~ ♥
Beşinci bölümüyle Diabolik Lovers!

Otome oyunundan animeye dönüştürülen ve genelde otome hayranı fangirlleri hedef alan Diabolik Lovers bu bölümüyle de nefesimizi kesmeyi başardı. ( ̄▽ ̄人) ♥
Yalnız ortada bilinmeyen bir sürü olay var, serinin ortasına geldik ve oyunu oynamayan hiçbir şey anlayamıyor.

Her ne kadar bu seride "Emeği Geçenler" olarak anılsak da, ve bizim yerimize başka seçenekler tercih edilse de, takip edenlerimize iyi seyirler dileriz.

Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere!




2 yorum:

  1. Başta ben de tuhaf buldum bu nasıl anime diye ama izleyince komik ve eğlenceli olduğunu anladım. (: İzleyen herkes de böyle düşünmüştür bence. Teşekkürler, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Gençler elinize sağlık, yalnız kendinizi kullandırtmayın, oyunlara alet olmayın, detaylı bilgi için ; http://mangaturkgercegi.blogspot.com/

    Bağış hakeden sizin gibi gruplardır.

    YanıtlaSil